image_pdfimage_print

PANDAVVENTURA su ture u kojima obilazimo prelepe predele Srbije, EX YU i Balkana u našim vozilima, marke Fiat Panda 4×4 (stari model „kockica“).

Razgledanje nepoznatih i neotkrivenih krajolika, skrivenih od pogleda običnog turiste, obavlja se vožnjom u koloni. Na čelu kolone je naš vodič, a komunikacija među vozilima obavlja se preko radio-stanice. U ovim avanturistickim pohodima otvara se mogućnost svakom učesniku  predvodi kolonu, u dogovoru sa vodičem. Ovakvo putovanje podstiče vašu radoznalost i rasplamsava maštu.

Pored uživanja u vožnji PANDAVVENTURA osim Soft Off  Road putovanja, nudi učesnicima ture i trenutke ispunjene adrenalinom, koji se odnose na savladavanje prepreka u vožnji na neobičnim mestima, naravno, uz pomoć naših iskusnih vodiča.

Razgledanje u vožnji ima svoje čari, ali kompletan doživljaj svake destinacije, uz obilazak znamenitosti, upotpunjuje i konzumiranje hrane tog kraja, za šta su planirane pauze na svakih nekoliko  desetina kilometara. Na tim pauzama, koje su osmišljene uz trasu ture, moći ćete da se osvežite, užinate, popijete kafu ili samo da se prepustite panoramskom pogledu, a trenutak doživljene lepote možete ovekovečiti fotografijom ili snimkom.

Glavni obroci organizovani su u etno-restoranima ili seoskim domaćinstvima, čuvenim po svojim specijalitetima. Kompletan ugođaj je ponuda (Slow Food hrane) domaćih jela pripremljenih po starim receptima.

U prirodi, daleko od civilizacije, čekaju vas gotovi  vojnicki obroci, što je takođe raritet.

Noćenje je organizovano u hotelskom smeštaju ili u seoskim domaćinstvima.

Naši iskusni vodiči biće vam na raspolaganju tokom vašeg boravka da vam pomognu u putovanju, izboru jela, preporuče zanimljivosti  u skladu sa vašim interesovanjima.