image_pdfimage_print

PANDAVVENTURA nije obično putovanje! To je jedinstven spoj lepote prirode, kulture, istorije i tradicije na jednom putovanju, nešto, što će vam ostati dugo u sećanju, ne samo zbog lepote prirode i znamenitosti, koje ćete videti i doživeti, nego i zbog druženja sa ljudima koji imaju iste sklonosti i strasti prema istim stvarima.

Otkrivaćete predivne predele putujući seoskim drumovima, šumskim i planinskim stazama u našim vozilima, legendarnim Fiat Panda 4×4 (stari model „kockica“). Ugođaj će biti upotpunjen specijalitetima domaće (Slow Food) kuhinje. Na tom „krstarenju“ upoznaćete prelepe krajolike i znamenitosti, skrivene u delovima Srbije, Ex Jugoslavije i Balkana u koje ne zalaze obični turisti, nego oni koji znaju da prepoznaju lepotu u uzburkanim seoskim pejzažima, planinskim rečicama i jezerima, zaboravljenim seoskim drumovima i znamenitostima, malim da budu upisani na geografskim kartama, ali velikim jer u sebi čuvaju prošlost svojih neimara.

Na turama koje smo vam pripremili doživećete emocije na način koji ne nudi niko! To nije samo vožnja OFF ROAD, to je stil života!