Br.2 Fruska Gora i Planina Cer 2 dana/1 noć ( Srpski)

U ovoj jedinstvenoj turi naše legendarne žute Pande 4×4 povešće vas na kružno putovanje Srbijom, polazeći sa severa, iz Novog Sada, preko Fruške gore, pa sremskom ravnicom preko reke Save, do planina Cer i Sokolskih planina, na čijim obroncima su se odvijali značajni događaji iz srpske istorije.

BR. 2 North-West Serbia 2 dana 1 noćenje

U ovoj jedinstvenoj turi naše legendarne žute Pande 4×4 povešće vas na kružno putovanje Srbijom, polazeći sa severa, iz Novog Sada, preko Fruške gore, pa sremskom ravnicom preko reke Save, do planina Cer i Sokolskih planina, na čijim obroncima su se odvijali značajni događaji iz srpske istorije. Osetićete duh neukroćene Srbije, na čijim planinama su, po narodnim predanjima, živele vile i lečile „živom vodom“ i travama. Imaćete priliku da šumskim putevima i planinskim stazama vidite mnoge izvore i mala udaljena sela. U ovom kraju dobro su očuvana obeležja srednjovekovne kulture, narodnih običaja, starih zanata i tradicionalne arhitekture. Doživljaj će biti upotpunjen autentičnom tradicionalnom hranom spremljenom u seoskim domaćinstvima. Ova tura se završava povratkom u Novi Sad. Tura podrazumeva vožnju u koloni, na čijem čelu će se nalaziti naš vodič, a učesnici ture će biti povezani radio vezom tokom celog puta. Postoji mogućnost da se po dogovoru učesnici ove avanture smenjuju na čelu kolone. Indikativni program ture : 1. dan: Okupljanje na parkingu ispred hotela u 7h.30 časova i polazak PANDAVVANTURE. Dan Stazama Robijaškog druma : Proći ćemo Frušku goru, sremsku ravnicu i planinu Cer šumskim Robijaškim drumom. Udaljenost: Novi Sad – Banja Koviljaca 230 km Obezbeđeni su: užina, ručak, pauza za kafu, užina, večera Smeštanje u etno-selo u dvokevetne sobe sa kupatilom. 2. dan: Doručak u etno-selu u 7.30 časova. Polazak u 8.00 časova Dan na putu ka velikom krstu : Videćemo Sokolske planine, manastire, vinske podrume, kraljevske grobnice, putujući divnim planinskim putevima i predelima. Udaljenost: Banja Koviljaca – Krupanj – Valjevo – Novi Sad oko 250 km Obezbeđeni su: dorucak, užina, ručak, pauza za kafu, užina, večera.
Cele godine u zavisnosti od vremenskih uslova Cena paketa za dve osobe u evrima je Eur.650 Dodatak za 1 dete od 7 – 14 god. u evrima je Eur.120 Dodatak za 2 jednokrevetne sobe u evrima Eur. 50
  • Spavanje u dvokrevetnim sobama sa kupatilom u hotelima i etno-selima
  • Dorucak, užina, ručak, pauza za kafu, užina, večera za svaki dan ture.
  • Jedno piće uz svaki obrok po učesniku ture ili jedna litra flaširane vode.
  • Automobil fiat panda 4×4 pripremljen za Soft Off Road sa radio-stanicom.
  • Sve ulaznice.
  • Gorivo za automobil i asistencija vodiča.
  • Tour leader / vodič sa Fiatom Panda 4×4.
  • Nalepnica sa imenima učesnika ture na vozilu fiat panda.
  • Suvenir uspomena PANDAVVENTURA.
  • Sve što nije navedeno u opisu paketa, nije uključeno u cenu aranžmana